Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52518
Title: Балансове узагальнення в системі управлінського обліку
Authors: Нападовська, Любов Василівна
Шеверя, Ярослав Вікторович
Keywords: бухгалтерський баланс, прийняття управлінських рішень, користувачі фінансової звітності, ринкова вартість, активи, капітал, зобов'язання, балансова модель, балансове рівняння
Issue Date: 2008
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Нападовська, Л. В. Балансове узагальнення в системі управлінського обліку / Л. В. Нападовська, Я. В. Шеверя // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол. В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, М.М. Бойко, Й. Я. Даньків та ін. – Ужгород : Говерла, 2008. – Вип. 25. – С.211-225.
Abstract: Вивчення та дослідження подальших перспектив удосконалення бухгалтерського балансу, оцінки активів, капіталу та зобов'язань, що є об'єктом дослідження у даній статті, виявлення відмінностей та особливостей класичного, бухгалтерського та управлінського бухгалтерського балансу, а також спроба представити їх з точки зору максимального задоволення потреб різних груп користувачів. Авторами розглянуті переваги та можливості балансу, як джерела інформації для прийняття управлінських рішень. За результатами дослідження запропонована модель інтерпретації балансу для розширення його інформативності, відображення реального стану ресурсів і капіталу, якими володіє підприємство, а також відповідності сучасним ринковим вимогам, потребам інвесторів та менеджерів.
Description: https://drive.google.com/file/d/1UW59btI49ADUeC82yWTPIgei1tGOKreh/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52518
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Економіка. Випуск 25 - 2008

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип. 25. 2008.pdf244.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.