Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52570
Title: Інформаційні технології у навчанні англійської мови для майбутніх фахівців ІТ-спеціальностей
Authors: Надія Василівна Кіш, Олександра Любомирівна Канюк
Віктор Вікторович Кіш
Keywords: Іноземна мова, Інформаційні технології, майбутні фахівці ІТ-спеціальностей, навчання англійської мови
Issue Date: 2021
Publisher: Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт Konin – Użhorod – Chersoń: Poswit
Citation: Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХІ: Ґенеза та цінність досліджень у сфері суспільних відносин / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2021. 208 с. Rozwój nowoczesnej edukacji i nauki – stan, poblemy, perspektywy. Tom ХІ: Geneza i wartości badań w obszarze nauk społecznych / [Red.: J. Grzesiak, I. Zymomrya, W. Ilnytskyj]. Konin – Użhorod – Chersoń: Poswit, 2021. 208 s.
Series/Report no.: Tom ХІ;
Abstract: Інтенсифікація процесу переходу до інформаційного суспільства, що пов’язана з чималим застосуванням нових інформаційних технологій і комп’ютерних засобів телекомунікації, зумовила нагальну потребу розробки інших форм і методів викладання іноземних мов. результати дослідного навчання продемонстрували, що модель навчання іноземним мовам в умовах, максимально наближених до справжньої професійної діяльності, заснована на принципах діяльного та творчого підходу до вивчення мови професійної сфери, що застосовує сучасні комп’ютерні засоби, системи телекомунікації та інформаційні технології, зокрема, мультимедійні, не тільки забезпечують ефективне опанування навчального матеріалу, а й дають змогу вирішити цілий комплекс освітніх і виховних завдань, що підготовлюють студентів до професійної діяльності і сприяють значному підвищенню рівня володіння іноземною (англійською) мовою і формування стійких навичок його застосування в різних сферах спілкування.
Description: Видання містить матеріали, що лягли в основу доповідей XI-ї Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи». Молоді та досвідчені науковці висвітлюють актуальні питання в галузях педагогіки, психології, мовознавства та літературознавства, мистецтвознавства, історичних, суспільних та природничих наук, туризму, фізичного виховання та реабілітації. Матеріали стануть корисними для широкої наукової громадськості, викладачів, аспірантів, студентів.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52570
ISSN: ISBN 978-617-8003-18-0
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.