Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52754
Title: Словник-довідник термінів з організації управління, економіки та фінансування у сфері охорони здоров'я
Authors: Слабкий, Геннадій Олексійович
Дудник, С. В.
Issue Date: 2016
Citation: Словник-довідник термінів з організації управління, економіки та фінансування у сфері охорони здоров'я. / укл. : Г. О. Слабкий, С. В. Дудник; рец. : І. А. Голованова, О. В. Любінець. – Київ, 2016. – 157 с.
Abstract: Словник-довідник охоплює сучасну міжнародну термінологію з організації управління, економіки та фінансування у галузі охорони здоров'я. Рекомендується для представників законодавчої і виконавчої влади, органів державного управління та місцевого самоврядування, керівників органів та закладів охорони здоров'я, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів управлінського і економічного спрямування. Автори сподіваються, що видання сприятиме подоланню неусталеності термінології з організації управління, економіки та фінансування у сфері охорони здоров'я в Україні та наближенню системи охорони здоров'я до норм і стандартів Європейського Союзу.
Description: Рекомендовано до друку Вченою радою ДУ «Український iнcmстumym стратегічних досліджень МОЗ України» (протокол №7 від 23 серпня 2016 року)
Type: Text
Publication type: Довідкове видання
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52754
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Словник-довідник.pdf19.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.