Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52807
Title: English for Computer Engineering Students
Authors: Леган, Вікторія Петрівна
Годованець, Наталія Іванівна
Keywords: Англійська для студентів комп.інженерії, навчальна.методична розробка.
Issue Date: 2021
Publisher: УжНУ" Говерла"
Citation: Англійська мова для студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія» (English for ……): Навчально-методична розробка до курсу «Англійська мова» для спеціальності «Комп’ютерна інженерія» / Уклад. Н.І.Годованець, В.П.Леган. Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», - Ч-1, 2021. 46 с.
Abstract: З прискоренням глобалізації і поширенням міжнародних ділових зв’язків України з іншими державами на політичному та економічному рівнях зростає потреба у висококваліфікованих фахівцях, які здатні вільно володіти основами ділового іншомовного спілкування. У таких умовах важливим є усвідомлення майбутніми фахівцями різних галузей необхідності їх майбутніх зв’язків із міжнародним середовищем, а одним з першочергових завдань освіти стає якісна підготовка фахівців, здатних до успішної професійної діяльності в межах світової спільноти. В цьому контексті істотно змінюються вимоги до володіння іноземною мовою фахівцями всіх рівнів, першорядного значення набувають практичні навички, що передбачають знання ділової іноземної мови в усному та писемному мовленні, вміння використовувати іноземну мову у своїй професійній діяльності
Description: Пропонований посібник має на меті ознайомити з основами іншомовного ділового спілкування, розширити словниковий запас за рахунок спеціальної лексики, виробити комунікативні навички ділового мовлення та навички ділового листування, організації ділових зустрічей та переговорів, оволодіння мовним матеріалом, необхідним під час здійснення ділових подорожей. Посібник складається з тематичних розділів, кожен з яких містить 1) тексти інформативного характеру, які допоможуть орієнтуватися в певних ситуаціях професійної сфери, 2) лексичний матеріал з найчастіше вживаними мовленнєвими конструкціями відповідної тематики, та 3) систему вправ для успішного засвоєння та вдосконалення комунікативних навичок професійного спілкування.
Type: Other
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52807
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
матеріали.docx15.98 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.