Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52882
Title: Особливості викладання курсу " англійська мова професійного спрямування для для студентів-медіків"
Authors: Канюк, Олеся Степанівна
Keywords: англійська мова за професійним спрямуванням, медики, мотивація, програма викладання англійської мови, проблеми фахової англійської мови в Україні.
Issue Date: 2022
Publisher: Інноваційна педагогіка. Науковий журнал.
Citation: Канюк О. С. Особливості викладання курсу "Англійська мова професійного спрямування для студентів – медиків" / О. С. Канюк // Інноваційна педагогіка. – 2022. – Вип. 49(1). – С. 55-58.
Series/Report no.: 49;
Abstract: У статті розглядаються особливості викладання англійської мови за професійним спрямуванням для студентів медичних спеціальностей в умовах сучасного суспільства. Акцентується увага на застосуванні різноманітних модернізованих методів навчання з метою кращого засвоєння студентами-медиками англійської мови за професійним спрямуванням. У статті було з'ясовано чинники, які впливають на мотивацію до вивчення англійської мови у студентів-медиків. Розглядається, в якості прикладу, навчальна програма курсу «Англійська мова за професійним спрямуванням» Чернівецького медичного фахового коледжу та її особливості. З'ясовано методи викладання англійської мови для студентів медичних спеціальностей та особливості оцінки їх знань. Визначено основні принципи навчання англомовного монологічного та діалогічного говоріння студентів-медиків. Проаналізовано спеціалізовану літературу з питання медичних англійських сленгів. Визначено, що курс фахової англійської мови є інтегрованим предметом, який поєднує в собі цикли навчання орфографії, пунктуації, лексики та граматики. Тісно повʼязаний з різноманітними медичними дисциплінами
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52882
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
innped_2022_49(1)__13.pdf161.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.