Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52947
Title: Іноземна (німецька) мова (за професійним спрямуванням): Навчально–методичний комплекс для спеціальності 6.060101 «Будівництво»
Authors: Кіш, Надія Василівна
Issue Date: 2011
Publisher: Ужгород: УжНУ
Citation: Кіш Н.В. Іноземна (німецька) мова (за професійним спрямуванням): Навчально–методичний комплекс для спеціальності 6.060101 «Будівництво» / Надія Василівна Кіш. – Ужгород: УжНУ, 2011. – 58 с.
Abstract: Програма навчальної дисципліни має професійно-орієнтований характер і є складовою частиною підготовки майбутніх фахівців, що спеціалізуються у інженерній сфері. Вона враховує сучасні практичні потреби вивчення іноземних мов в умовах розширення ділових контактів із зарубіжними партнерами та Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Програма складена таким чином, щоб забезпечити особистісний та інтелектуальний розвиток майбутніх спеціалістів, сформованість на відповідному рівні та удосконалення комунікативних мовленнєвих компетенцій, а саме: лінгвістичних, соціолінгвістичних та прагматичних, які необхідні для спілкування у сучасному плюрилінгвальному та плюрикультурному світовому середовищі. Метою навчальної дисципліни є опанування такого рівня знань, навичок і вмінь, який забезпечуватиме необхідну для фахівця комунікативну спроможність у сферах професійного та загально-побутового спілкування в усній і письмовій формах. Завдання навальної дисципліни полягає у вивченні, вдосконаленні й подальшому розвиткові знань, навичок і вмінь з іноземної мови в різних видах мовленнєвої діяльності.
Type: Text
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52947
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка Нім БО-1.doc1.26 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.