Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53187
Title: Демографічна ситуація як фактор формування ризику демографічних втрат у регіоні (на матеріалах Львівської області)
Authors: Феленчак, Юлія Богданівна
Keywords: демографічна ситуація, демографічні втрати, ризик демографічних втрат, народжуваність, смертність, шлюбність, розлучуваність, міграційиа активність
Issue Date: 2009
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Феленчак, Ю. Б. Демографічна ситуація як фактор формування ризику демографічних втрат у регіоні (на матеріалах Львівської області) / Ю. Б. Феленчак // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / гол. ред. Мікловда В.П. – Ужгород : Говерла, 2009. – Вип. 27. – С. 84–91. – Бібліогр.: с. 91 (16 назв).
Abstract: Розглянуто особливості формування демографічної ситуації у Львівській області як фактора ризику демографічних втрат. Проаналізовано показники природного і механічного руху населення в територіальному аспекті, визначено основні причини їх формування та динаміки у міських поселеннях та сільській місцевості. Здійснено порівняння показників природного і механічного руху населення серед чоловічого і жіночого населення області. Охарактеризовано розподіл населення за шлюбним станом.
Description: https://drive.google.com/file/d/11Lngtz3mCuPEVp-umkRfPKZC-W2FJg_3/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53187
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Економіка. Випуск 27 - 2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ек. Вип. 27. 2009. Тит..pdf273.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.