Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53287
Назва: | Визначення основних тенденцій та проблем розвитку підприємств по виробництву пива та безалкогольних напоїв на продовольчому ринку України |
Автори: | Жовковська, Тетяна |
Ключові слова: | галузь, інноваційні процеси, структура ринку, інвестиційні програми, сировинна база, маркетингові програми, рентабельність, державне регулювання ринку |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Жовковська, Т. Визначення основних тенденцій та проблем розвитку підприємств по виробництву пива та безалкогольних напоїв на продовольчому ринку України / Т. Жовковська // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 24. – С.166-169. – Бібліогр.: с. 169 (6 назв). |
Короткий огляд (реферат): | Важливим для дослідження проблем виробництва і збуту продукції пивоварної промисловості є аналіз масштабів діяльності кожного з виробників. Попри важкі умови, ускладнені недосконалістю структури вітчизняного ринку пива, нерівномірності розподілу виробників пива по регіонах, переважаючою часткою іноземного капіталу в загальній структурі акціонерного капіталу галузі, нестабільності сировинної бази, високої конкурентності цього ринку та недостатньої підтримки вітчизняних виробників на державному рівні. Галузь пивоваріння за останні роки значно стабілізувала результати своєї діяльності. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1FEPK-Yjr6Wkfj-eZv0Ky_qlccOg1HX8a/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53287 |
ISSN: | 0869-0782 |
Розташовується у зібраннях: | Економіка. Випуск 24 - 2007 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ек. Вип. 24. 2007. тит..pdf | 240.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.