Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53299
Title: Співробітництво Закарпатської області з регіонами прикордонних держав
Authors: Рошко, Світлана Михайлівна
Keywords: система міжрегіонального співробітництва, транскордонне співробітництво, прикордонний регіон, Карпатський єврорегіон, зовнішня торгівля, експорт, імпорт, інвестування, туризм
Issue Date: 2007
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Рошко, С. М. Співробітництво Закарпатської області з регіонами прикордонних держав / С. М. Рошко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Говерла, 2007. – Вип. 24. – С.198-204. – Бібліогр.: с. 204 (14 назв).
Abstract: У даній статті розглянуто особливості становлення та розвитку системи співробітництва Закарпаття з сусідніми прикордонними регіонами та проаналізовано основні аспекти співробітництва Закарпатської області з прикордонними регіонами Словаччини, Польщі, Угорщини та Румунії. На основі даних Держкомстату України піддано аналізу співробітництво Закарпатської області з регіонами прикордонних держав та розглянуто вклад іноземних інвестицій у розвиток економіки області з Польщі, Угорщини і Чехїі. Звернено увагу на розвиток співробітництва у сфері туризму, освіти, культури.
Description: https://drive.google.com/file/d/11t2xE630zYwiyVb8sBOwBM91kRAFg825/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53299
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Економіка. Випуск 24 - 2007

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ек. Вип. 24. 2007. тит..pdf240.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.