Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53345
Title: СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ МЕРЕЖ
Authors: Машіка, Ганна Василівна
Феєр, Анастасія
Смирнова, Ірина
Keywords: туризм, готельні та ресторанні мережі
Issue Date: 2023
Publisher: ТОВ "ДКС Центр"
Citation: А. Є. Феєр, І. М. Смирнова, Г. В. Машіка СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ МЕРЕЖ № 13 (2023): ІНВЕСТИЦІЇ: ПРАКТИКА ТА ДОСВІД
Series/Report no.: ІНВЕСТИЦІЇ:ПРАКТИКА ТА ДОСВІД;13 (2023)
Abstract: Дослідження спрямоване на вивчення особливостей формування сучасної стратегії дивер-сифікації готельних та ресторанних мереж. У межах дослідження стратегії диверсифікації го-тельних та ресторанних мереж інтерпретовані нами як недеталізовані плани таких організацій,пошуку і використанні додаткових можливостей надання готельних послуг та ресторанних по-слуг на масовому рівні. За результатними дослідження акцентовано увагу на тому факті, що вумовах економічної кризи, спричиненої війною або іншими факторами, готельні та рестораннімережі повинні бути особливо гнучкими і реактивними в своїй стратегії диверсифікації. Прицьому зроблено висновок, що значна турбулентність функціонування та змінність потреб го-тельних та ресторанних мереж зумовлює важливість реактивності та гнучкості стратегії дивер-сифікації готельних та ресторанних мереж у період економічної кризи, що дозволить їм легкоадаптуватися до змін. Доведено, що саме реактивність та гнучкість є тими аспектами стратегіїдиверсифікації, що формують здатність таких суб'єктів господарювання адаптуватися дозмінних умов і вимог ринку готельних та ресторанних послуг.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53345
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Машіка Г.В-2023_St8.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.