Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53345
Title: | СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ МЕРЕЖ |
Authors: | Машіка, Ганна Василівна Феєр, Анастасія Смирнова, Ірина |
Keywords: | туризм, готельні та ресторанні мережі |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ТОВ "ДКС Центр" |
Citation: | А. Є. Феєр, І. М. Смирнова, Г. В. Машіка СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ МЕРЕЖ № 13 (2023): ІНВЕСТИЦІЇ: ПРАКТИКА ТА ДОСВІД |
Series/Report no.: | ІНВЕСТИЦІЇ:ПРАКТИКА ТА ДОСВІД;13 (2023) |
Abstract: | Дослідження спрямоване на вивчення особливостей формування сучасної стратегії дивер-сифікації готельних та ресторанних мереж. У межах дослідження стратегії диверсифікації го-тельних та ресторанних мереж інтерпретовані нами як недеталізовані плани таких організацій,пошуку і використанні додаткових можливостей надання готельних послуг та ресторанних по-слуг на масовому рівні. За результатними дослідження акцентовано увагу на тому факті, що вумовах економічної кризи, спричиненої війною або іншими факторами, готельні та рестораннімережі повинні бути особливо гнучкими і реактивними в своїй стратегії диверсифікації. Прицьому зроблено висновок, що значна турбулентність функціонування та змінність потреб го-тельних та ресторанних мереж зумовлює важливість реактивності та гнучкості стратегії дивер-сифікації готельних та ресторанних мереж у період економічної кризи, що дозволить їм легкоадаптуватися до змін. Доведено, що саме реактивність та гнучкість є тими аспектами стратегіїдиверсифікації, що формують здатність таких суб'єктів господарювання адаптуватися дозмінних умов і вимог ринку готельних та ресторанних послуг. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53345 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Машіка Г.В-2023_St8.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.