Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53570
Title: Туристично-рекреаційна галузь Закарпаття у транскордонному співробітництві
Authors: Сочка, Катерина Андріївна
Keywords: туристично-рекреаційна галузь, транскордонне співробітництво, місцеві органи влади, в'їзний туризм, виїзний туризм
Issue Date: 2006
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Сочка, К. А. Туристично-рекреаційна галузь Закарпаття у транскордонному співробітництві / К. А. Сочка // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка; збірник наукових праць / ред. кол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Говерла, 2006. – Спецвип. 20 : Транскордонне співробітництво в умовах розширення ЕС на Схід. – С. 75-81. – Бібліогр.: с. 81 (9 назв).
Abstract: У доповіді на основі проведеного опитування визначено пріоритети органів місцевої влади район­ного рівня та міст обласного і районного підпорядкування у транскордонному співробітництві на поточний період, обrрунтовано важливість подальшого акценту на активізації діяльності в туристично-рекреаційній галузі. Також проаналізовано загальну динаміку організованих туристичних потоків у Закарпатській області, визначено основні напрямки міжнародних туристичних потоків Закарпаття (іноземний туризм та виїзний туризм) з чотирма сусідніми країнами (Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія).
Description: https://drive.google.com/file/d/18dlVv6LIeanR3-XD5Em71UP_31uxY1p6/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53570
Appears in Collections:Економіка. Спецвипуск 20 - 2006

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Спецв. 20 2006.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.