Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53587
Title: Відповідність експортної діяльності Закарпатської області її експортним можливостям
Authors: Андришин, Володимир Павлович
Keywords: експортний потенціал, економічні ресурси, конкурентні переваги, економічний потенціал, товарна та регіональна структури експорту, експортна діяльність, природні ресурси
Issue Date: 2006
Publisher: УжНУ "Говерла"
Citation: Андришин, В. П. Відповідність експортної діяльності Закарпатської області її експортним можливостям / В. П. Андришин // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка; збірник наукових праць / ред. кол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Говерла, 2006. – Спецвип. 20 : Транскордонне співробітництво в умовах розширення ЕС на Схід. – С. 140-145. – Бібліогр.: с. 145 (8 назв).
Abstract: Оскільки саме експортна діяльність регіонів багато в чому обумовлює місце країни в системі по­ділу праці на терені СНД, Європи і світу в цілому, то відповідно формування і ефективна реаліза­ція на світовому ринку конкурентноспроможного експортного потенціалу країни потребує глибокого вивчення об'єктивних основ формування та обгрунтування практичних шляхів активізації використання експортного потенціалу регіонів. Дослідження і теоретичне узагальнення цих явищ, на нашу думку, є досuть актуальним і має непересічне значення для наукового обгрунтування і практичного здійснення активної політики держави у сфері ефективної експортної діяльності з урахуванням соціально-економічного становища і ролі кожного її регіону, як територіально­виробнuчого комплексу, у формуванні та ефективній реалізації національного експортного потен­ціалу.
Description: https://drive.google.com/file/d/1dNb7reIFYGbKqI8baFX14X5ylMod4oCh/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53587
Appears in Collections:Економіка. Спецвипуск 20 - 2006

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Спецв. 20 2006.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.