Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53591
Название: Методологічні основи визначення господарського механізму
Авторы: Артус, Мирослав Миколайович
Ключевые слова: господарський механізм, продуктивні сили, виробничі відносини, господарюючі суб'єкти, суспільне виробництво
Дата публикации: 2005
Издательство: Поліграфцентр "Ліра"
Библиографическое описание: Артус, М. М. Методологічні основи визначення господарського механізму / М. М. Артус // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "ЛІра", 2005. – Вип. 18. – С. 108-111. – Бібліогр.: с. 111 (4 назви). – Рез. укр.
Краткий осмотр (реферат): У статті критично аналізуються погляди учених з визначення господарського механізму, уточ­нюються дефініції і робиться спроба окреслити критерії щодо його трактування, з погляду орга­нізації взаємодії продуктивних сил в процесі створення матеріальних цінностей, розглядаються основні положення загальної теорії механізму господарювання в умовах змішаної ринкової еконо­міки. Формування господарського механізму на сучасному етапі розвитку економіки, що здійсню­ється шляхом поєднання державного регулювання і ринкового саморегулювання, забезпечується самостійним функціонуванням господарюючих суб'єктів, взаємозв'язком товарообміну через ри­нок та узгодженням інтересів усіх суб'єктів суспільства.
Описание: https://drive.google.com/file/d/110loDJA-53zzZFgqG13PU8h2bPNlAoBY/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53591
ISSN: 0869-0782
Располагается в коллекциях:Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 18 - 2005

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тит. Ек. Вип. 18. 2005.pdf1.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.