Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53593
Title: Особливості транскордонної діяльності Закарпаття ( на прикладі проекту "Транскордонне співробітництво в умовах розширення ЄС на Схід")
Authors: Мікловда, Василь Петрович
Keywords: ТКС (транскордонне співробітництво), ЄС, методологія, структура, проект, результати, СЕЗ, інвестиції, ТПР
Issue Date: 2006
Publisher: Вид–во "Говерла"
Citation: Мікловда, В. П. Особливості транскордонної діяльності Закарпаття ( на прикладі проекту "Транскордонне співробітництво в умовах розширення ЄС на Схід") [Текст] / В. П. Мікловда // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка; збірник наукових праць / ред. кол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.М. Бойко, М.І. Пітюлич та ін. – Ужгород : Говерла, 2006. – Спецвип. 20 : Транскордонне співробітництво в умовах розширення ЕС на Схід. – С. 10-17.
Series/Report no.: Економіка Спеціальний Випуск 20;
Abstract: ане дослідження відображає основні результати проекту „ Транскордонне співробітництво в умовах розширення ЄС на Схід ” виконаного на протязі 2004-2005 років Закарпатським регіональ­ним центром соціально-економічних і гуманітарних досліджень НАН України. У межах даної статті висвітлено результати дослідження транскордонної діяльності бізнесу Закарпаття, ви­значено роль і перспективи розвитку аграрного, лісопромислового секторів та туризму. Окремий акцент зроблено на методології проекту та результатах дослідження інвестиційних процесів і спеціальних режимів інвестиційної діяльності у ТКС Закарпаття. Кількість бібліографічних постань -11, мова - українська.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53593
Appears in Collections:Економіка. Спецвипуск 20 - 2006



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.