Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53754
Title: Основи правового регулювання аудиту в Україні
Authors: Остап'юк, Мирослав Ярославович
Яцишин, Наталія Зіновіївна
Keywords: Міжнародні стандарти аудиту (МСА), внутрішньо фірмові нормативи, правове регулювання, Положення з міжнародної аудиторської практики (ПМАП)
Issue Date: 2004
Publisher: ПП "Ліра"
Citation: Остап'юк, М. Я. Основи правового регулювання аудиту в Україні / М. Я. Остап'юк, Н. З. Яцишин // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П.Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2004. – Вип. 16. – С. 168-172. – Бібліогр.: с. 172 (8 назв). – Рез. укр.
Abstract: У статті систематизовано і зроблено короткий огляд законодавчо-правового забезпечення ауди­ту в Україні на сьогоднішній день. Запропоновано класифікацію всіх законодавчо-нормативних ак­тів, що стосуються системи аудиту сфери матеріального виробництва. Основна увага акценту­ється на характеристиці Міжнародних стандартів аудиту, забезпечення впевненості та етики, а також на проблемах впровадження Міжнародних стандартів аудиту у вітчизняній аудиторсь­кій практиці. Також вказується на необхідність розробки та використання у процесі проведення аудиту внутрішньо фірмових нормативів, як запоруки високої якості аудиторських послуг.
Description: https://drive.google.com/file/d/1a2YjJ18tZsPk8zJBmP3FjP11YROKt7yB/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53754
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 16 - 2004

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип.16. 2004.pdf859.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.