Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53764
Title: Аудиторський ризик, його вимір і оцінка
Authors: Вакаров, Василь Михайлович
Keywords: аудит, аудиторський ризик, притаманний ризик, ризик невиявлення, ризик контролю, матрична форма оцінки аудиторського ризику
Issue Date: 2004
Publisher: ПП "Ліра"
Citation: Вакаров, В. М. Аудиторський ризик, його вимір і оцінка / В. М. Вакаров // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / редкол.: В.П.Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, С.С. Слава та ін. – Ужгород : Підприємство "Ліра", 2004. – Вип. 16. – С. 175-182. – Бібліогр.: с. 182 (9 назв). – Рез. укр.
Abstract: Стаття присвячена пошуку оптимальних шляхів удосконалення організації та управління діяльні­стю аудиторської фірми, що є одним із ключових завдань науки і практики на сучасному етапі економічного розвитку держави. В статті обrрунтовуються нові підходи до організації прове­дення аудиту, зокрема щодо проблеми аудиторського ризику, його виміру і оцінки. Проведені до­слідження дозволили визначити аудиторський ризик як результат дії сукупності факторів. З цією метою в статті пропонується матрична форма оцінки аудиторського ризику в цілому та за еле­ментами - притаманний ризик, ризик невиявлення та ризик контролю.
Description: https://drive.google.com/file/d/1CWiPujZXBIUVtZRAIgZ1-ZpcHkzWB76e/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53764
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 16 - 2004

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Вип.16. 2004.pdf859.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.