Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53785
Title: Актуальні проблеми вдосконалення фізичного виховання і спорту в умовах нових викликів розвитку суспільства
Authors: Маріонда, Іван Іванович
Сивохоп, Едуард Миколайович
Грибовська, І. Б.
Товт, Валерій Адальбертович
Семаль, Наталія Володимирівна
Федорішко, Андрій Андрійович
Issue Date: 2023
Citation: Актуальні проблеми вдосконалення фізичного виховання і спорту в умовах нових викликів розвитку суспільства: збірник матеріалів ІІ студентської науково-практичної Інтернет-конференції кафедри фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 8-9 грудня 2022 року, Ужгород, 2023. — 87 с.
Abstract: Збірник матеріалів ІІ студентської науково-практичної Інтернет-конференції кафедри фізичного виховання ДВНЗ «Ужгородський національний університет»: Актуальні проблеми вдосконалення фізичного виховання і спорту в умовах нових викликів розвитку суспільства. Матеріали, включені до збірника, відображають результати науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти, що проходять підготовку за спеціальностями 014 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт. Всі матеріали подано в авторській редакції з незначними коректорськими правками. Відповідальність за точність поданих фактів, цитат, цифр і прізвищ несуть автори та їх наукові керівники.
Type: Text
Publication type: Збірник матеріалів
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/53785
Appears in Collections:Актуальні проблеми вдосконалення фізичного виховання і спорту в умовах нових викликів розвитку суспільства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.