Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5395
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілінська, О.П.-
dc.date.accessioned2015-12-22T08:45:50Z-
dc.date.available2015-12-22T08:45:50Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБілінська, О. П. Особливості формування системи оцінки персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації України / О. П. Білінська // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Вип. 2 (34). – С. 162–164. – Бібліогр.: с. 164 (7 назв).uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5395-
dc.description.abstractУ статті аналізується специфіка формування системи оцінки персоналу споживчої кооперації, особливості її розвитку, порівнюється розвиток системи оцінки в цілому та в системі споживчій кооперації, обґрунтовується доцільність застосування характерних складових сучасної системи оцінки персоналу на підприємствах споживчої кооперації. Ключові слова: система оцінки персоналу, особливості формування системи оцінки персоналу в споживчій кооперації, характерні складові сучасної системи оцінки персоналу.uk
dc.description.abstractIn this article is analyzed forming specificity of personnel rating system in consumer cooperation, peculiarity of her development, compared development of personnel rating system in whole and in system of consumer cooperation, substantiated reasonability using of typical components of actual personnel rating system consumer cooperation companies. Key words: personnel rating system, forming specificity of personnel rating system in consumer cooperation, typical components of actual personnel rating system.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ "Говерла"uk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка;-
dc.subjectсистема оцінки персоналуuk
dc.subjectособливості формування системи оцінки персоналу в споживчій коопераціїuk
dc.subjectхарактерні складові сучасної системи оцінки персоналуuk
dc.titleОсобливості формування системи оцінки персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації Україниuk
dc.title.alternativeFeatures of forming the system of personnel rating of enterprises and organizations of consumer cooperation of Ukraineuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2011 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 2 (34)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ.pdf155.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.