Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5395
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білінська, О.П. | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-22T08:45:50Z | - |
dc.date.available | 2015-12-22T08:45:50Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Білінська, О. П. Особливості формування системи оцінки персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації України / О. П. Білінська // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Вип. 2 (34). – С. 162–164. – Бібліогр.: с. 164 (7 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5395 | - |
dc.description.abstract | У статті аналізується специфіка формування системи оцінки персоналу споживчої кооперації, особливості її розвитку, порівнюється розвиток системи оцінки в цілому та в системі споживчій кооперації, обґрунтовується доцільність застосування характерних складових сучасної системи оцінки персоналу на підприємствах споживчої кооперації. Ключові слова: система оцінки персоналу, особливості формування системи оцінки персоналу в споживчій кооперації, характерні складові сучасної системи оцінки персоналу. | uk |
dc.description.abstract | In this article is analyzed forming specificity of personnel rating system in consumer cooperation, peculiarity of her development, compared development of personnel rating system in whole and in system of consumer cooperation, substantiated reasonability using of typical components of actual personnel rating system consumer cooperation companies. Key words: personnel rating system, forming specificity of personnel rating system in consumer cooperation, typical components of actual personnel rating system. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Економіка; | - |
dc.subject | система оцінки персоналу | uk |
dc.subject | особливості формування системи оцінки персоналу в споживчій кооперації | uk |
dc.subject | характерні складові сучасної системи оцінки персоналу | uk |
dc.title | Особливості формування системи оцінки персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації України | uk |
dc.title.alternative | Features of forming the system of personnel rating of enterprises and organizations of consumer cooperation of Ukraine | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 2 (34) - 2011 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ.pdf | 155.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.