Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5395
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білінська, О.П. | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-22T08:45:50Z | - |
dc.date.available | 2015-12-22T08:45:50Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Білінська, О. П. Особливості формування системи оцінки персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації України / О. П. Білінська // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Вип. 2 (34). – С. 162–164. – Бібліогр.: с. 164 (7 назв). | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5395 | - |
dc.description.abstract | У статті аналізується специфіка формування системи оцінки персоналу споживчої кооперації, особливості її розвитку, порівнюється розвиток системи оцінки в цілому та в системі споживчій кооперації, обґрунтовується доцільність застосування характерних складових сучасної системи оцінки персоналу на підприємствах споживчої кооперації. Ключові слова: система оцінки персоналу, особливості формування системи оцінки персоналу в споживчій кооперації, характерні складові сучасної системи оцінки персоналу. | uk |
dc.description.abstract | In this article is analyzed forming specificity of personnel rating system in consumer cooperation, peculiarity of her development, compared development of personnel rating system in whole and in system of consumer cooperation, substantiated reasonability using of typical components of actual personnel rating system consumer cooperation companies. Key words: personnel rating system, forming specificity of personnel rating system in consumer cooperation, typical components of actual personnel rating system. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Економіка; | - |
dc.subject | система оцінки персоналу | uk |
dc.subject | особливості формування системи оцінки персоналу в споживчій кооперації | uk |
dc.subject | характерні складові сучасної системи оцінки персоналу | uk |
dc.title | Особливості формування системи оцінки персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації України | uk |
dc.title.alternative | Features of forming the system of personnel rating of enterprises and organizations of consumer cooperation of Ukraine | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2011 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 2 (34) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ.pdf | 155.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.