Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5395
Назва: Особливості формування системи оцінки персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації України
Інші назви: Features of forming the system of personnel rating of enterprises and organizations of consumer cooperation of Ukraine
Автори: Білінська, О.П.
Ключові слова: система оцінки персоналу, особливості формування системи оцінки персоналу в споживчій кооперації, характерні складові сучасної системи оцінки персоналу
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Білінська, О. П. Особливості формування системи оцінки персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації України / О. П. Білінська // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Вип. 2 (34). – С. 162–164. – Бібліогр.: с. 164 (7 назв).
Серія/номер: Економіка;
Короткий огляд (реферат): У статті аналізується специфіка формування системи оцінки персоналу споживчої кооперації, особливості її розвитку, порівнюється розвиток системи оцінки в цілому та в системі споживчій кооперації, обґрунтовується доцільність застосування характерних складових сучасної системи оцінки персоналу на підприємствах споживчої кооперації. Ключові слова: система оцінки персоналу, особливості формування системи оцінки персоналу в споживчій кооперації, характерні складові сучасної системи оцінки персоналу.
In this article is analyzed forming specificity of personnel rating system in consumer cooperation, peculiarity of her development, compared development of personnel rating system in whole and in system of consumer cooperation, substantiated reasonability using of typical components of actual personnel rating system consumer cooperation companies. Key words: personnel rating system, forming specificity of personnel rating system in consumer cooperation, typical components of actual personnel rating system.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5395
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 2 (34) - 2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОЦІНКИ ПЕРСОНАЛУ.pdf155.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.