Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54035
Title: Синтаксичний аналіз речення
Authors: Швед, Емілія Василівна
Дацьо, Тарас Омелянович
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Синтаксичний аналіз речення : навчально-методичні розробки з вибіркового курсу / уклад : Е. В. Швед, Т. О. – Ужгород : УжНУ, 2023. – 18 с.
Abstract: Відповідно до вимог діючої програми з румунської мови пропонований навчально-методичний посібник спрямований на те, щоб підготувати студентів добре володіти рідною мовою, грамотно застосовувати її до потреб фахового спілкування, поглибити знання студентів із сучасної румунської літературної мови, сформувати у них погляд на мову як на системно-структурне явище, допомогти їм глибше оволодіти мовними формами, активізувати їх уміння спілкуватися румунською мовою в різних соціокомунікативних ситуаціях; оволодіти теоретичними знаннями - відомостями про румунську мову, її системно-структурну організацію. Основне завдання дисципліни “Синтаксичний аналіз речення” полягає в тому, щоб активізувати наявні у студентів знання норм літературної мови і навчити їх практично застосовувати ці мовні норми у професійній галузі. Основу дисципліни становить процес опанування студентами норм сучасної румунської літературної мови. Цей посібник є допоміжним джерелом з синтаксису румунської мови і розрахований на студентів четвертого курсу спеціальності 014.027 Середня освіта. Мова і література (румунська) Румунська мова і література.
Description: Затверджено на засіданні кафедри романських мов та зарубіжної літератури. Протокол № 8 від 24 квітня 2023 р. Затверджено Вченою радою факультету іноземної філології ДВНЗ «УжНУ». Протокол № 3 від 4 травня 2023 р.
Type: Text
Publication type: Навчально-методичний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54035
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри романських мов та зарубіжної літератури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Синтаксичний аналіз речення.pdf574.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.