Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54431
Title: Політичні інститути та процеси у країнах Центральної і Східної Європи наприкінці ХХ – на початку ХХІ століть: колективна монографія
Authors: Остапець, Юрій Олександрович
Токар, Маріан Юрійович
Зан, Михайло Петрович
Keywords: політологія, політичні інститути і процеси, публічне управління, демократичні країни, демократичне врядування, Центральна і Східна Європа
Issue Date: 14-Oct-2023
Publisher: Поліграфцентр "Ліра"
Citation: Політичні інститути та процеси у країнах Центральної і Східної Європи наприкінці ХХ – на початку ХХІ століть : колект. моногр. / за заг. ред. : Юрія Остапця і Маріана Токаря ; [авт. кол. : Бурдяк В., Бусленко В., Гайданка Є. та ін.] ; рец. : В. Бортніков, С. Дерев'янко, М. Шелемба ; Ужгор. нац. ун-т, Каф. політ. і держупр. – Ужгород : Поліграфцентр «Ліра», 2023. – 680 с. – ISBN 978-617-596-359-3.
Abstract: Пропоноване видання колективу авторів підсумовує дослідження актуальних питань політичних інститутів та процесів у країнах Центральної і Східної Європи у контексті демократичної практики суспільно-політичних та публічно-управлінських відносин. Колективна монографія фокусує увагу на зміні політичного ландшафту в одному з найскладніших регіонів Європи. Видання стане в нагоді всім, хто цікавиться вивченням політичних інститутів та процесів, дослідженням питань розбудови і взаємовідносин держави й громадянського суспільства, державної політики й розвитку демократії в країнах Центральної та Східної Європи.
Description: 2-ге видання із монографічної трилогії кафедри політології і державного управління УжНУ про політичні інститути і процеси.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54431
ISBN: 978-617-596-359-3
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри соціології і соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФСН Монографія-2_основа+.pdf7.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.