Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54546
Title: Історія кіно та телебачення
Authors: Росул, Тетяна Іванівна
Керецман, Надія Павлівна
Issue Date: 2021
Publisher: Шарк
Citation: Росул Т. І., Керецман Н. П. Історія кіно та телебачення : методичні рекомендації для організації самостійної роботи студентів спеціальності 034 Культурологія. / рец. : І. О. Мандрік, О. В. Ферков. – Ужгород : Шарк, 2021. – 34 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблені відповідно до державних освітніх стандартів, освітньої програми спеціальності 034 – Культурологія. Видання розкриває теоретико-методологічні характеристики і способи організації самостійної роботи студентів, котрі дозволяють ефективно працювати з літературою, критично осмислювати вивчений матеріал. Методичні рекомендації визначають основні завдання курсу, містять тематичний план дисципліни і плани практичних занять, методичні поради і завдання для самостійної роботи різного типу, теми для рефератів і рецензій.
Description: Розглянуто і затверджено на засіданні кафедри археології, етнології та культурології УжНУ «22» жовтня 2021 р., протокол № 4 Схвалено на засіданні Вченої Ради факультету історії та міжнародних відносин УжНУ «27» жовтня 2021 р., протокол № 8
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54546
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри археології, етнології та культурології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кіно та телебачення.pdf815.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.