Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54952
Title: Становлення білатеральних відносин між Україною та Словаччиною у контексті євроінтеграційних викликів
Other Titles: Становлення білатеральних відносин між Україною та Словаччиною у контексті євроінтеграційних викликів
Authors: Безпарточний, Максим Григорович
Брітченко, Ігор Геннадійович
Keywords: Україна, Словаччина, ресурсний потенціал, джерело економічного зростання, Економічна інтеграція України в ЄС, економічна інтеграція, єдиний ринок ЄС
Issue Date: 5-Oct-2023
Publisher: Львів: Видавництво Львівської політехніки
Citation: Брітченко І.Г. Становлення білатеральних відносин між Україною та Словаччиною у контексті євроінтеграційних викликів/ Безпарточний М.Г., Брітченко І.Г. //Збірник тез за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у розвитку сучасного суспільства» (5–6 жовтня 2023 р.).- Навчально-науковий Інститут просторового планування та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка». – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2023. – с. 77-79.
Abstract: Україна є найбільшим безпосереднім сусідом Словаччини та має значний ресурсний потенціал, спроможний стати додатковим джерелом економічного зростання за умови успішного управління реформами та імплементації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом (далі – ЄС) у горизонті 2027-2030 років, що уможливить економічну інтеграцію з ЄС. Після імплементації Угоди про асоціацію Україна стане частиною єдиного ринку ЄС. Економічна інтеграція України в ЄС усуне бар’єри для вільного руху товарів та послуг, капіталу та осіб через україно-словацький кордон і створить нові можливості для бізнесу, інвестицій та торгівлі. Успішне проведення Україною реформ та економічна інтеграція в ЄС є передумовою для зростання добробуту обох країн.
Description: Україна є найбільшим безпосереднім сусідом Словаччини та має значний ресурсний потенціал, спроможний стати додатковим джерелом економічного зростання за умови успішного управління реформами та імплементації Угоди про асоціацію з Європейським Союзом (далі – ЄС) у горизонті 2027-2030 років, що уможливить економічну інтеграцію з ЄС. Після імплементації Угоди про асоціацію Україна стане частиною єдиного ринку ЄС. Економічна інтеграція України в ЄС усуне бар’єри для вільного руху товарів та послуг, капіталу та осіб через україно-словацький кордон і створить нові можливості для бізнесу, інвестицій та торгівлі. Успішне проведення Україною реформ та економічна інтеграція в ЄС є передумовою для зростання добробуту обох країн.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54952
ISBN: 978-966-941-857-9
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗБІРНИК_V МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ_ІППТ_2023 (1).pdfтези5.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.