Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54988
Title: Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Історія політичних та економічних вчень» для здобувачів вищої освіти галузі знань 29 Міжнародні відносини спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітньої програми «Міжнародні економічні відносини»
Authors: Бокоч, Вікторія Михайлівна
Кальницька, Марина Анатоліївна
Issue Date: 2023
Citation: Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Історія політичних та економічних вчень» для здобувачів вищої освіти галузі знань 29 Міжнародні відносини спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітньої програми «Міжнародні економічні відносини» / укл.: В. М. Бокоч, М. А. Кальницька. Ужгород: ДВНЗ "УжНУ", 2023. 32 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни є надання студентам комплексних знань щодо історичного процесу виникнення, розвитку та зміни систем політичних та економічних поглядів; сформувати у студентів розуміння сутності економічних теорій та нормативно-правових джерел; творче осмислення етапів та напрямів розвитку історії економічних та політичних вчень; навчити студентів здійснювати висновки та узагальнення щодо можливості практичного застосування історико-економічних досліджень, методології наукових економічних та правових шкіл, провідних економічних концепцій та теорій світової економічної та політичної науки задля вирішення системних соціально-економічних та політичних проблем, міжнародних економічних відносин та світового господарства в цілому.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54988
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри міжнародної політики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf477.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.