Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54995
Title: Сучасна українська літературна мова. Морфологія. Дієслово, прислівник, прийменник, сполучник, частка, вигук: навчально-методичний посібник для студентів українського відділення філологічного факультету, спеціальність 014 Середня освіта, предметна спеціальність 014.01 Середня освіта (Українська мова і література), освітня програма «Українська мова і література»; сучасних та майбутніх учителів
Authors: Луканинець, Рената Володимирівна
Keywords: Сучасна українська літературна мова, Морфологія
Issue Date: 2023
Publisher: РІК-У
Citation: Луканинець Р. Сучасна українська літературна мова. Морфологія. Дієслово, прислівник, прийменник, сполучник, частка, вигук: навчально-методичний посібник для студентів українського відділення філологічного факультету, спеціальність 014 Середня освіта, предметна спеціальність 014.01 Середня освіта (Українська мова і література), освітня програма «Українська мова і література»; сучасних та майбутніх учителів. Ужгород: РІК-У, 2023.88 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник призначений для проведення практичних занять із морфології сучасної української літературної мови. У ньому вміщено систему вправ для практичних занять та розробки завдань для проведення уроків за модельною навчальною програмою Нової української школи з методичними коментарями та підказками. Основна та допоміжна література є орієнтиром і для науково-дослідної роботи студентів. Посібник буде корисним не тільки для студентів, але й для вчителів-філологів, школярів і всіх тих, хто цікавиться проблемами морфології сучасної української літературної мови.
Type: Text
Learning Object
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/54995
ISBN: 978-617-8276-52-2
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри української мови

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Луканинець Р. Морфологія (оглядова версія).pdf16.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.