Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55047
Title: Оцінка результативності використання мінімальноінвазивних методів для лікування карієсу та інших патологій ивердих тканин зубів
Authors: Костенко, Світлана Борисівна
Гнєушева, Олександра Олександрівна
Keywords: карієс, мінімальна інвазивність
Issue Date: 5-May-2023
Citation: 1. Гнєушева ОО, Костенко СБ. Оцінка результативності використання мінімальноінвазивних методів для лікування карієсу та інших патологій ивердих тканин зубів / Current issues of science, prospects and challenges: collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the IV International Scientific and Theoretical Conference (May 5, 2023) Sydney, Australia. – Р. 190-194.
Abstract: Важливо вирішувати проблему впровадження новітніх інноваційних принципів у стоматологічну практику для підвищення її ефективності та якості. Необхідно розробляти покрокові алгоритми втілення мінімальноінвазивних підходів до лікування окремих стоматологічних захворювань, а також їхнє інтегрування для забезпечення повноцінної реабілітації стоматологічних пацієнтів. Інформованість лікарів щодо доказової бази може допомогти їм вибирати мінімальноінвазивні підходи не як альтернативу, а як оптимальний варіант лікування, заснований на передбачуваності результатів та моніторингу на протязі довгого періоду. У роботі були розглянуті дані, представлені Ericson D., Бояркіною Є.Я., Рутковскою Л.В., Mount, проєктом FDI.
Type: Text
Publication type: Тези до студентської статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55047
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри ортопедичної стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35-67-PB.pdf4.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.