Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСадовська, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.date.accessioned2023-11-14T09:05:34Z-
dc.date.available2023-11-14T09:05:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСадовська Н.П., Попович Г.Б. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять та самостійної роботи з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 2. Агротехніка овочевих культур. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 80 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55337-
dc.description.abstractДо практикуму увійшли лабораторні роботи, що стосуються вивчення агротехніки основних овочевих культур і передбачені до виконання програмою з «Овочівництва». У кожній роботі зазначена тема, мета та завдання, які необхідно виконати, скориставшись відповідними матеріалами та обладнанням. Результати виконаних завдань слід занести у наведені в кінці кожної роботи таблиці. Кожна тема закінчується переліком запитань для самоконтролю. У методичних розробках наведено короткі теоретичні відомості про морфобіологічні особливості та технологію вирощування основних овочевих культур. Певна увага приділена вивченню їх сортових ознак. Для кожної культури подано перелік сортів, рекомендованих до вирощування в Україні.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.subjectовочеві культуриuk
dc.subjectморфобіологічні особливостіuk
dc.subjectтехнологія вирощуванняuk
dc.titleМетодичні рекомендації до проведення лабораторних занять та самостійної роботи з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 2. Агротехніка овочевих культур.uk
dc.typeTextuk
dc.typeImageuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Агротехніка овочевих культур_2023.pdf2.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.