Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55337
Название: Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять та самостійної роботи з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 2. Агротехніка овочевих культур.
Авторы: Садовська, Надія Петрівна
Попович, Галина Богданівна
Ключевые слова: овочеві культури, морфобіологічні особливості, технологія вирощування
Дата публикации: 2023
Издательство: УжНУ «Говерла»
Библиографическое описание: Садовська Н.П., Попович Г.Б. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять та самостійної роботи з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 2. Агротехніка овочевих культур. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 80 с.
Краткий осмотр (реферат): До практикуму увійшли лабораторні роботи, що стосуються вивчення агротехніки основних овочевих культур і передбачені до виконання програмою з «Овочівництва». У кожній роботі зазначена тема, мета та завдання, які необхідно виконати, скориставшись відповідними матеріалами та обладнанням. Результати виконаних завдань слід занести у наведені в кінці кожної роботи таблиці. Кожна тема закінчується переліком запитань для самоконтролю. У методичних розробках наведено короткі теоретичні відомості про морфобіологічні особливості та технологію вирощування основних овочевих культур. Певна увага приділена вивченню їх сортових ознак. Для кожної культури подано перелік сортів, рекомендованих до вирощування в Україні.
Тип: Text
Image
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55337
Располагается в коллекциях:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Агротехніка овочевих культур_2023.pdf2.21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.