Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55371
Title: Методичні вказівки до проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методика навчання природничої освітньої галузі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 013 Початкова освіта.
Authors: Попович, Галина Богданівна
Симочко, Віталій Вікторович
Issue Date: 2023
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Попович Г.Б., Симочко В.В. Методичні вказівки до проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методика навчання природничої освітньої галузі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 013 Початкова освіта. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 30 с.
Abstract: Методичні вказівки до проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методика навчання природничої освітньої галузі» розроблено у відповідності до затвердженої програми дисципліни та згідно структурно-логічної схеми, передбаченої освітньо- професійною програмою підготовки бакалавра спеціальності «Початкова освіта». До методичних вказівок увійшли роботи з основних тем, які вивчаються студентами з дисципліни. До кожного практичного заняття подано завдання, які необхідно виконати та наведено питання для самоконтролю. Це дасть змогу студентам краще засвоїти теоретичний матеріал та підготуватися до виконання практичних робіт. Подано перелік тем для самостійного опрацювання над змістом даного курсу.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55371
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.