Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55376
Title: Макроекономічні трансформації України в умовах воєнної агресії росії
Authors: Шинкар, Віктор Андрійович
Рошко, Світлана Михайлівна
Теплова, Людмила Іванівна
Keywords: Європейський Союз, інтеграція, воєнна агресія, конкуренція, інвестиційний клімат, держава кандидат для вступу до ЄС.
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла»
Citation: Шинкар В., Рошко С., Теплова Л. Макроекономічні трансформації України в умовах воєнної агресії росії. Україна в сучасних глобальних цивілізаційних процесах: актуальні економічні, політико-правові, безпекові та соціально-гуманітарні аспекти: матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Ужгород, 18-19 квітня 2023 р. Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2023. С.202-207
Abstract: У статті аналізуються політико-економічні проблеми України, пов’язані з воєнною агресією росії. Подальшим напрямом розвитку Україна, згідно Конституції, вибрала економічну і політичну інтеграцію з Євросоюзом і НАТО. Автори статті аналізують основні напрями трансформації українського суспільства під час війни і після її завершення. У червні 2022 року Україна отримала статус кандидата на членство в Євросоюзі. У статті досліджуються переваги які отримує наша країна від більш високого інтеграційного рівня відносин з ЄС. Реформи, які проводяться в Україні, повинні бути скоординовані зі змінами, які відбуваються в Євросоюзі.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55376
Appears in Collections:Наукові публікацї кафедри міжнародних економічних відносин



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.