Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55790
Title: Робоча програма з дисципліни "Туристичне країнознавство" » для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм», освітньо-професійної програми «Туризм»
Authors: Кривенкова, Руслана Юріївна
Keywords: туристичний потенціал, туристичні ресурси, країни світу, держава, форма правління, туристична галузь
Issue Date: 2022
Citation: Кривенкова Р.Ю. Робоча програма з дисципліни "Туристичне країнознавство" » для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм», освітньо-професійної програми «Туризм». Ужгород: УжНУ, 2022. 19 с.
Abstract: Метою вивчення навчальної дисципліни «Туристичне країнознавство» є формування знань щодо методики та особливостей комплексного дослідження туристичної індустрії країн і регіонів світу, даних про основні види туристичних ресурсів країн світу, найголовніші туристичні центри та регіони світу, особливості функціонування сфери туризму у країнах світу. Навчальна дисципліна «Туристичне країнознавство» є одним з професійно-орієнтованих курсів програми підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Туризм» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та займає провідне місце в циклі навчальних дисциплін загальної підготовки. Предметом виступає система наукових знань дослідження країн світу, вивчення туристичного потенціалу країн світу та їхніх основних туристичних ресурсів.
Type: Text
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55790
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма_Туристичне країнознавство.docx75.3 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.