Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55829
Title: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів зі спецкурсу «Хімічна термодинаміка» ОС «Бакалавр» (спец. 102-Хімія та 014.06-Середня освіта. Хімія)
Authors: Дзямко, Віталій Михайлович
Голуб, Неля Петрівна
Issue Date: 2023
Publisher: ПП Роман О.І.
Citation: Дзямко В.М., Голуб Н.П. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів зі спецкурсу «Хімічна термодинаміка» ОС «Бакалавр» (спец. 102-Хімія та 014.06-Середня освіта. Хімія), Ужгород, ПП Роман О.І., 2023. 53с.
Abstract: Методичні вказівки для самостійної роботи з курсу «Хімічна термодинаміка» для студентів 4-го курсу навчально-наукового інституту хімії та екології ДВНЗ «УжНУ» спеціальності «Хімія» та «Середня освіта. Хімія». У методичних вказівках міститься інформація, необхідна для опрацювання теоретичних питань, які виносяться на самостійне вивчення та практичного розв’язування задач, а також тестових завдань. Наведена програма навчальної дисципліни «Хімічна термодинаміка». До кожного модулю запропоновано теоретичні питання, задачі для самостійного розв’язування та тестові завдання двох рівнів складності. Методичні вказівки містять перелік теоретичних питань з курсу «Хімічна тепмодинаміка», які виносяться на самостійне вивчення; перелік теоретичних питань до заліку, а також наведено зразок залікового варіанту завдання з даного курсу. Методичні вказівки будуть корисні студентам при підготовці до лабораторних занять з курсу «Хімічна термодинаміка», особливо в умовах дистанційного навчання.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55829
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичної та колоїдної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка з хім. термод. Дзямко В.М..pdf608.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.