Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55838
Title: Вживання артиклів в англійській мові
Authors: Сливка, Мирослава Іванівна
Андрусяк, Ірина Василівна
Keywords: артиклі, вживання артиклів в англійській мові, означений артикль, неозначений артикль, відсутність артикля (нульовий артикль)
Issue Date: 2023
Citation: Вживання артиклів в англійській мові: навчально-методичні матеріали для студентів вищих навчальних закладів. (англійською мовою) Укладачі: Андрусяк І.В., Сливка М.І. Ужгород, 2023. 83 с.
Abstract: Навчально-методичні матеріали «Вживання артиклів в англійській мові» призначені для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності «014 Середня освіта (Мова та література (англійська)) та 035 Філологія» факультету іноземної філології Ужгородського національного університету та студентів інших закладів вищої освіти, які цікавляться запропонованою тематикою.
Description: Навчально-методичні матеріали «Вживання артиклів в англійській мові» призначені для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності «014 Середня освіта (Мова та література (англійська)) та 035 Філологія» факультету іноземної філології Ужгородського національного університету та студентів інших закладів вищої освіти, які цікавляться запропонованою тематикою.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55838
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The Use of Articles in English.doc367.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.