Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55940
Title: Соціологія: навчально-методичні рекомендації для студентів-бакалаврів спеціальності 072 – Фінанси, банківська справа (Освітньо-професійні програми «Фінанси і кредит», «Митна справа та оціночна діяльність»)
Authors: Зан, Михайло Петрович
Keywords: соціологія, суспільство, соціологія сім'ї, соціологія особистості, соціологія освіти, соціологія економіки та праці, соціологія політики та громадської думки
Issue Date: 2022
Publisher: Поліграфцентр «Ліра»
Citation: Зан М. Соціологія: навчально-методичні рекомендації для студентів-бакалаврів спеціальності 072 – Фінанси, банківська справа (Освітньо-професійні програми «Фінанси і кредит», «Митна справа та оціночна діяльність») / Навчально-методична серія «КАФЕДРА» / № 64; [Ужгород. нац. ун-т; Ф-т сусп. наук; Каф. політології і держ. управління]. Ужгород: Поліграфцентр «Ліра», 2022. 38 с.
Series/Report no.: Навчально-методична серія «КАФЕДРА»;№ 64
Abstract: Навчальна дисципліна «Соціологія» представлена в Освітньо-професійних програмах «Фінанси і кредит», «Митна справа та оціночна діяльність» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «072 – Фінанси, банківська справа» галузі знань «07 – Управління і адміністрування», затверджених у 2022 році як вибірковий компонент. Метою викладання навчальної дисципліни «Соціологія» є формування системи знань про категоріальний апарат соціологічної науки, усвідомлення студентами системного підходу до розуміння суспільства, закономірностей і тенденцій його розвитку, сутності соціальної структури та соціальної стратифікації суспільства, опанування методики сучасного соціологічного аналізу суспільних відносин.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55940
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
64 Metod._КАФЕДРА_Зан_оригінал.pdf750.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.