Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55942
Title: Політологія (Навчально-методичні рекомендації для студентів-бакалаврів спеціальності 017 – Фізична культура і спорт (Освітньо-професійна програма «Фізична культура і спорт»)
Authors: Зан, Михайло Петрович
Keywords: політологія, влада, політична система, партійна система, виборча система, етнополітика, міжнародні відносини, політика і спорт
Issue Date: 2022
Publisher: Поліграфцентр «Ліра»
Citation: Зан М. Політологія (Навчально-методичні рекомендації для студентів-бакалаврів спеціальності 017 – Фізична культура і спорт (Освітньо-професійна програма «Фізична культура і спорт») / Навчально-методична серія «КАФЕДРА» / № 65; [Ужгород. нац. ун-т; Ф-т сусп. наук; Каф. політології і держ. управління]. Ужгород: Поліграфцентр «Ліра», 2022. 36 с.
Series/Report no.: Навчально-методична серія «КАФЕДРА»;№ 65
Abstract: Навчальна дисципліна «Політологія» представлена в Освітньо-професійній програмі «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «017 – Фізична культура і спорт» галузі знань «01 Освіта / Педагогіка», затвердженої в 2022 році, як вибірковий компонент. Метою викладання навчальної дисципліни «Політологія» є ознайомлення студентів із основами політичної науки, засвоєння базових категорій сучасної політології та формування політично свідомої молодої людини з активною громадянською позицією. Вивчення нормативної навчальної дисципліни «Політологія» дозволить здобувачу вищої освіти у подальшому чітко орієнтуватися в проблематиці діяльності громадських організацій та політичних партій, ідейно-політичних течіях сучасності, виборчих системах і процесах; використовувати отримані знання при вирішенні організаційно-управлінських завдань у контексті взаємодії суб’єктів сфери фізичної культури і спорту з органами державної влади та місцевого самоврядування.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55942
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65 Metod._КАФЕДРА_Зан_оригінал.pdf829.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.