Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55945
Title: Етнополітичний менеджмент: навчально-методичні рекомендації для студентів-бакалаврів спеціальності 281 – Публічне управління та адміністрування (Освітньо-професійна програма «Публічне управління та адміністрування»)
Authors: Зан, Михайло Петрович
Keywords: Етнополітика, Етнополітичний менеджмент, етнічність, нація, культурна автономія, територіальна автономія, асоційована державність, федерасі
Issue Date: 2023
Publisher: Поліграфцентр «Ліра»
Citation: Зан М. Етнополітичний менеджмент: навчально-методичні рекомендації для студентів-бакалаврів спеціальності 281 – Публічне управління та адміністрування (Освітньо-професійна програма «Публічне управління та адміністрування») / Навчально-методична серія «КАФЕДРА» / № 67; [Ужгород. нац. ун-т; Ф-т сусп. наук; Каф. політології і держ. управління]. Ужгород: Поліграфцентр «Ліра», 2023. 52 с.
Series/Report no.: Навчально-методична серія «КАФЕДРА»;№ 67
Abstract: Навчальна дисципліна «Етнополітичний менеджмент» представлена в Освітньо-професійній програмі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 – Публічне управління та адміністрування, затвердженої в 2022 році, як вибірковий компонент. Метою викладання навчальної дисципліни «Етнополітичний менеджмент» є засвоєння студентами, майбутніми державними службовцями, базових категорій сучасної етнополітики та усвідомлення значення теоретичних знань для моніторингу та врегулювання сучасних етнополітичних проблем у світі та Україні зокрема. Вивчення цієї нормативної навчальної дисципліни дозволить здобувачу вищої освіти орієнтуватися в проблематиці основних тенденцій розвитку етнополітичного менеджменту; використовувати отримані знання при вирішенні професійних завдань; вміти приймати управлінські рішення у контексті діяльності суб’єктів етнополітики, зокрема етнополітичних партій, громадських організацій етнічних меншин тощо; готувати рекомендації, аналітичні звіту, повідомлення та публічні виступи на вказану проблематику.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55945
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67 Metod._КАФЕДРА_Зан_оригінал.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.