Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56177
Title: Євроатлантична інтеграція України: студентська рефлексія проблеми
Authors: Зан, Михайло Петрович
Леньо, Павло Юрійович
Keywords: Євроатлантичні студії, НАТО, Україна, студенти, міжнародний статус, зовнішня політика, євроатлантична інтеграція.
Issue Date: 2009
Publisher: "Гостинець" (м. Івано-Франківськ)
Citation: Зан М., Леньо П. Євроатлантична інтеграція України: студентська рефлексія проблеми. Вісник Наукового інформаційно-аналітичного центру НАТО Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Випуск другий / За заг. ред. Олега Білоуса. Івано-Франківськ: «Гостинець», 2009. С. 59–68.
Abstract: Об’єктом студії виступили студенти Ужгородського факультету Київського національного університету культури та мистецтв. У цій інституції на момент проведення дослідження навчалося 1 043 студенти. В основному це - представники ужгородської міської громади та інших населених пунктів Закарпатської області. Застосувавши анкетну методику соціологічного дослідження, 19 листопада 2008 року нами було опитано 125 студентів цього навчального закладу. Це – студенти-тінейджери вікової категорії від 17 до 19 років. З усього числа опитаних 73 чол. є жителями міст (21 хлопець та 52 дівчат), а 52 чол. – мешканці сільської місцевості краю (15 хлопців та 37 дівчат). Тобто, серед респондентів на момент проведення опитування виявилося 36 представників чоловічої та 89 представниць жіночої статі. Анкетування було здійснено на 1-3 курсах наступних спеціальностей та спеціалізацій: «документознавець, менеджер органів державної влади і управління»; «менеджер готельно-ресторанного бізнесу»; «менеджер-економіст»; «менеджер міжнародного туризму»; «дизайнер одягу»; «дизайнер середовища (інтер’єру, ландшафту)»; «перукарське мистецтво та декоративна косметика».
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56177
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зан М., Леньо П._Вісник НАТО_2009_№ 2.pdf210.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.