Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56269
Title: Методичні вказівки до лабораторного практикуму з курсу «Фізичної хімії» (Частина 1) для студентів ОС «Бакалавр» (спеціальність 102 Хімія та спеціальність 014.06 Середня освіта. Хімія) Навчально-наукового інституту хімії та екології ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Authors: Голуб, Неля Петрівна
Козьма, Антон Антонович
Keywords: Фізична хімія
Issue Date: 2023
Publisher: Ужгород: ПП Роман О.І.
Citation: Голуб Н.П., Козьма А.А. Методичні вказівки до лабораторного практикуму з курсу «Фізичної хімії» (Частина 1) для студентів ОС «Бакалавр» (спеціальність 102 Хімія та спеціальність 014.06 Середня освіта. Хімія) Навчально-наукового інституту хімії та екології ДВНЗ «Ужгородський національний університет» – Ужгород: ПП Роман О.І.- 2023. – 108 с.
Abstract: Розроблені методичні вказівки з «Фізичної хімії» (Частина 1) сприятимуть покращенню навчальної підготовки студентів Навчально-наукового інституту хімії та екології ДВНЗ «Ужгородський національний університет» та будуть корисними для студентів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників, викладачів як хімічного профілю, так і суміжних з ним інших природничих спеціальностей.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56269
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичної та колоїдної хімії



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.