Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56328
Title: СТАЖУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕХАНІЗМ УДОСКОНАЛЕННЯ ФАХУ ВИКЛАДАЧА ВИЩОЇ ШКОЛИ: ДОСВІД КАФЕДРИ ПОЛІТОЛОГІЇ І ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ УжНУ
Authors: Зан, Михайло Петрович
Keywords: Транскордонне співробітницво, Наукове стажування за кордоном, Університет Бабеш-Бояї, Інститут політології Пряшівського університету
Issue Date: 2018
Publisher: Видавництво Ужгородського національного університету "Говерла"
Citation: Зан М. Стажування за кордоном як ефективний механізм удосконалення фаху викладача вищої школи: досвід кафедри політології і державного управління УжНУ. Актуальні проблеми політичної науки. Випуск третій. Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2018. С. 213–219.
Abstract: Предметом студії стала проблематика наукових стажувань на кафедрі політології і державного управління Ужгородського національного університету впродовж 1996-2014 років. Автор робить висновок, що своєрідною «акматичною фазою» стажувань працівників кафедри став 2010 рік, коли за кордоном у науковому відрядженні побували аж 9 викладачів. Успішним також став 2014 рік, коли за кордоном стажувалися 5 викладачів кафедри політології і державного управління. «Фазою підйому» стали 2006-2008 роки, коли показники стажувань кожного року збільшувалися на одну одиницю.
Description: Матеріал цієї статті було оприлюднено на міжнародному науковому семінарі «Політична наука в регіоні: реалії громадянської взаємодії» (27 листопада 2015 року, читальний зал Наукової бібліотеки УжНУ).
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56328
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зан М._Стажування за кордоном_2018.pdf3.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.