Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56524
Title: Про наукове стажування в Університеті Бабеш-Бояї (м. Клуж-Напока, Румунія)
Authors: Зан, Михайло Петрович
Keywords: Клуж-Напока, Університет Бабеш-Бояї, наукове стажування, національні меншини, Центральна Університетська бібліотека «Лучіан Блага», Центр ресурсів етнокультурного різноманіття, Інститут дослідження національних меншин, Союз українців Румунії, Повітовий Музей Сату Маре, Ірина Люба Горват
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво "Карпати" (м. Ужгород)
Citation: Зан М. Про наукове стажування в Університеті Бабеш-Бояї (м. Клуж-Напока, Румунія). Регіоналістика. Інформаційно-аналітичний журнал Науково-дослідного інституту політичної регіоналістики. Ужгород: Карпати, 2011. № 2. С. 92–93.
Series/Report no.: Регіоналістика;2011. № 2
Abstract: Наукове стажування в університеті ім. Бабеш-Бояї впродовж березня - квітня 2010 року збагатило автора публікації в плані розширення наукового діапазону дослідженні національних меншин Румунії як суб’єктів політики. Результати цих студій вже використовувалися й надалі залучатимуться для написання наукових статей, підготовки виступів на наукових форумах. Вони також використовуються у навчальному процесі на факультеті суспільних наук УжНУ. Теоретичні та емпіричні матеріали, залучені під час стажування, наштовхнули на думку про підготовку нової навчальної дисципліни для студентів-політологів під назвою «Етнополітика країн Центрально-Східної Європи».
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56524
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зан М._Університет Бабеш-Бояї_Клуж-Напока (2011).pdf271.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.