Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56530
Title: Типи даних, змінні, константи у С#
Authors: Брила, Андрій Юрійович
Ломага, Марія Михайлівна
Антосяк, Павло Павлович
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Типи даних, змінні, константи у С# : методичні матеріали з організації самостійної роботи студентів з дисципліни «Програмування» / укладачі : А. Ю. Брила, М. М. Ломага, П. П. Антосяк; рец. : О. О. Погоріляк, Ю. В. Андрашко. – Ужгород, 2023.– 32 с.
Abstract: Навчальний матеріал методичних вказівок призначений для аудиторної і самостійної підготовки студентів при вивченні дисципліни «Програмування». Основна мета самостійної роботи студента – закріплення теоретичних відомостей, які викладаються на лекціях, та вміння їх застосувати, розв’язуючи задачі, що виникають на практиці. Завдання розроблених методичних матеріалів полягає в чіткій, цілеспрямованій допомозі студентам в організації самостійної підготовки до практичних занять з дисципліни «Програмування». Розроблена система тестових питань по темі «Вступ. Типи даних. Змінні, константи» дає змогу поглибити знання та уміння їх застосовувати при розробці алгоритмів. Методичні вказівки призначені для студентів різних напрямків підготовки.
Description: Рекомендовано до друку: Кафедрою системного аналізу та теорії оптимізації (Протокол №10 від 18 травня 2023 року); Науково-методичною комісією факультету математики та цифрових технологій, (Протокол № 9 від 23 травня 2023 року); Вченою радою факультету математики та цифрових технологій ДВНЗ “Ужгородський національний університет”, (Протокол №9 від 25 травня 2023 року).
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56530
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри cистемного аналізу та теорії оптимізації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Типи даних, змінні, константи у С#.pdf671.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.