Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56539
Title: Арифметичні вирази у JavaScript. Лінійні алгоритми
Authors: Брила, Андрій Юрійович
Андрашко, Юрій Володимирович
Ломага, Марія Михайлівна
Issue Date: 2023
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Арифметичні вирази у JavaScript. Лінійні алгоритми : методичні вказівки долабораторних робіт з дисципліни «WEB програмування». / укладачі : А. Ю. Брила, Ю. В. Андрашко, М. М. Ломага; рец. : О. О. Погоріляк, Ю. Ю. Млавець. – Ужгород, 2023. – 18 с.
Abstract: Навчальний матеріал методичних вказівок призначений для аудиторної і самостійної підготовки студентів при вивченні дисципліни «WEB програмування». Основна мета самостійної роботи студента – закріплення теоретичних відомостей, які викладаються на лекціях, та вміння їх застосувати, розв’язуючи задачі, що виникають на практиці. Завдання розроблених методичних матеріалів полягає в чіткій, цілеспрямованій допомозі студентам в організації самостійної підготовки до практичних занять з дисципліни «WEB програмування». Методичні вказівки призначені для студентів різних напрямків підготовки
Description: Рекомендовано до друку: Кафедрою системного аналізу та теорії оптимізації (Протокол №11 від 16 червня 2023 року); Науково-методичною комісією факультету математики та цифрових технологій, (Протокол № 10 від 20 червня 2023 року); Вченою радою факультету математики та цифрових технологій ДВНЗ “Ужгородський національний університет”, (Протокол №10 від 21 червня 2023 року).
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56539
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри cистемного аналізу та теорії оптимізації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Арифметичні вирази.pdf568.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.