Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56726
Title: Взаємодія держави і суспільства в Польщі на прикладі неурядових організацій як досвід для України
Other Titles: Interaction of the state and society in Poland on the example of non-governmental organizations as an experience for Ukraine
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Готра, Маріанна Василівна
Keywords: Публічне управління, Політичні інститути і процеси, Неурядові організації, Сервісна політика, Взаємодія інституцій держави і суспільства, Україна - Польща
Issue Date: 2-Nov-2023
Publisher: Riga, Latvia: “Baltija Publishing”, 2023
Citation: Токар М., Готра М. Взаємодія держави і суспільства в Польщі на прикладі неурядових організацій як досвід для України / Interaction of the state and society in Poland on the example of non-governmental organizations as an experience for Ukraine. Development trends in public management and administration in Ukraine and the Republic of Poland (November 1–2, 2023. Częstochowa, the Republic of Poland). Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2023. Р. 38-42.
Abstract: У матеріалі йдеться про взаємодію інституцій держави і суспільства в контексті децентралізованої політики Польщі як прикладу для України. Саме на діяльності неурядових організацій і завершується вертикаль добудови громадянського суспільства й покращення його впливу на буденну життєдіяльність громадян. І для України варто було б у цьому напрямку скористатися досвідом Польщі, яка на межі 1980-х–1990-х років здійснила успішний перехід до демократії та продовжує покращувати зміст тісної взаємодії держави та суспільства, попри вплив внутрішніх і глобальних криз.
Description: Матеріали міжнародної наукової конференції "Development trends in public management and administration in Ukraine and the Republic of Poland" (November 1–2, 2023. Częstochowa, the Republic of Poland)
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56726
ISBN: 978-9934-26-371-2
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Токар М, Готра М._Польща_конференція_23.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.