Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56784
Title: Основи стандартизації та управління якістю
Authors: Сусліков, Леонід Михайлович
Дьордяй, Василь Степанович
Issue Date: 2022
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Сусліков Л. М., Дьордяй В. С. Основи стандартизації та управління якістю: навчальний посібник для студентів спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка». / рец. : В. М. Рубіш, І. М. Юркін. – Ужгород : Видавництво «Говерла», 2022. – 151 с.
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто сутність стандартизації, її мета та основні завдання, функції, принципи, методичні основи, основні поняття, пов’язані зі стандартизацією. Висвітлені основні положення законодавчих і нормативно-правових документів щодо Національної системи стандартизації, історії розвитку та формування національної стандартизації, мета, завдання, принципи державної політики в сфері стандартизації. Значну увагу приділено аналізу методів та видів стандартизації, питанням державного нагляду за додержанням стандартів, управління якістю товарів і послуг та методам здійснення контролю за якістю продукції Посібник призначений для студентів спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка». Буде корисним для студентів, що спеціалізуються у галузі радіоелектронних систем і комплексів, технологій і засобів телекомунікацій та інформаційних систем і мереж зв’язку.
Description: Рекомендовано редакційно–видавничою Радою Ужгородського національного університету (протокол № 1 від 22.02.2022 р. )
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/56784
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри прикладної фізики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОСНОВИ СТАНДАРТИЗАЦІЇ.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.