Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57229
Title: Підприємницьке середовище як фактор потужності і конкурентоспроможності економіки та регіонів (на прикладі Словаччини)
Authors: Кузмішин, Петер
Keywords: підприємницьке середовище, конкурентоспроможність, якість, регіон, індекс підприємницького середовища, індекс реrіонального підприємницького середовища
Issue Date: 2007
Publisher: Поліграфцентр "Ліра"
Citation: Кузмішин, П. Підприємницьке середовище як фактор потужності і конкурентоспроможності економіки та регіонів (на прикладі Словаччини)/ П. Кузмішин // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2007. – Спецвип. 22№Ч. 3. – С.12-21. – Бібліогр.:с.20-21 (14 назв).
Abstract: Стаття містить загальний погляд на значення та якість підприємницького середовища з точки зору потужності і конкурентоспроможності економіки та її регіонів. В ній розглядаються визна­чні концепти в досліджуваній області, спираючись на нормативні документи в галузі підприємни­цького середовища Європейського Союзу. На основі індексу підприємницького середовища в стат­ті вказується на відмінність рівня підприємницького середовища в Словаччині та окремих країв. У висновках наводяться пропозиції для покращення підприємницького середовища згідно з мето­дикою Світового банку.
Description: https://drive.google.com/file/d/1fsiLlzeWDwX1C5eIcNlk6EAragsqEDEK/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57229
ISSN: 0869-0782
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ. Серія: Економіка. Спецвипуск - 22, Частина 3 - 2007

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Ек. Спецвип. 22. Ч.ІІІ.pdf151.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.