Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57237
Название: | Формування нових підходів при визначенні беззбиткової діяльності підприємства |
Авторы: | Несторишен, Ігор Васильович |
Ключевые слова: | беззбитковість, коефіцієнт беззбитковості, коефіцієнти чутливості операційного прибутку, коефіцієнти критичної зміни |
Дата публикации: | 2007 |
Издательство: | Поліграфцентр "Ліра" |
Библиографическое описание: | Несторишин, І. В. Формування нових підходів при визначенні беззбиткової діяльності підприємства / І. В. Несторишин // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2007. – Спецвип. 22 Ч. 3. – С.120-124. – Бібліогр.:с.124 (4 назви). |
Краткий осмотр (реферат): | Стаття присвячена актуальним питанням визначення беззбиткової діяльності підприємства. Розглянуто основні підходи та проблеми при визначенні рівня беззбитковості. Незважаючи на значну кількість публікацій з цього питання, існує велика кількість проблем, пов'язаних з визначенням точки беззбитковості. Для визначення беззбиткового обороту пропонується використовувати коефіцієнти чутливості прибутку (збитку) плану та коефіцієнти критичної зміни. Перевагами даної методики є можливість використання в умовах багатономенклатурного виробництва, врахування зміни цін, масштабів та структури виробництва тощо. |
Описание: | https://drive.google.com/file/d/1onqYA7L669-BWQrJ8dR0NzStsFgiCD1J/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57237 |
ISSN: | 0869-0782 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ. Серія: Економіка. Спецвипуск - 22, Частина 3 - 2007 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тит. Ек. Спецвип. 22. Ч.ІІІ.pdf | 151.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.