Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57287
Назва: | Формування продуктивності сортів пастернаку посівного за вирощування в низинній зоні Закарпаття. |
Автори: | Садовська, Надія Петрівна Попович, Галина Богданівна Гамор, Андрій Федорович Середнянська, Мар'яна Юріївна |
Ключові слова: | пастернак посівний, сорти, міжфазні періоди, біометричні параметри, урожайність |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Orléans, France: Epi |
Бібліографічний опис: | Садовська Н.П. Формування продуктивності сортів пастернаку посівного за вирощування в низинній зоні Закарпаття // Н.П. Садовська, Г.Б. Попович, А.Ф. Гамор, М.Ю. Середнянська / Scientific Collection «InterConf», (71): with the Proceedings of the 3-rd International Scientific and Practical Conference «Current Issues and Prospects for the Development of Scientific Research» (August 19-20, 2021). Orléans, France: Epi, 2021. – Р. 351–362. DOI 10.51582/interconf.19-20.08.2021.033 |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень вегетації сортів пастернаку посівного та формування їх продуктивності за вирощування в ґрунтово-кліматичних умовах низинної зони Закарпаття. Вивчено тривалість міжфазних періодів сортів, проаналізовано динаміку біометричних параметрів рослин на протязі вегетаційного періоду та досліджено урожайність. Найкраще в умовах досліджень проявив себе вітчизняний сорт Петрик, який виділявся за своїми біометричними параметрами, масою коренеплодів та загальною і товарною урожайністю. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57287 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2021.08.19-20 Конфер. ФРАНЦІЯ.pdf | 5.84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.