Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57294
Title: Лабораторний практикум з біотехнології. Методичні рекомендації до лабораторних робіт з циклу «Розмноження рослин in vitro» для студентів біологічного факультету денної та заочної форми навчання
Authors: Колесник, Анжела Володимирівна
Сікура, Антоніна Олексіївна
Гедзур, Тетяна Іванівна
Keywords: Мікроклональне розмноження, культура клітин, in vitro
Issue Date: Jun-2023
Citation: Лабораторний практикум з біотехнології. Методичні рекомендації до лабораторних робіт з циклу «Розмноження рослин in vitro» для студентів біологічного факультету денної та заочної форми навчання/ упорядники Колесник А.В., Сікура А.О., Гедзур Т.І. – Ужгород, 2023. – 35 с.
Abstract: Пропонований посібник присвячений питанням технології розмноження рослин в культурі in vitro. Містить методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт, які відповідають програмі нормативної дисципліни ОК 33 «Біотехнологія» та вибіркової дисципліни ВК 1 «Основи мікроклонального розмноження» для студентів біологічного факультету ДВНЗ «УжНУ». Метою посібника є ознайомлення студентів з темою та змістом лабораторних занять із циклу «Розмноження рослин in vitro», описом основних методів досліджень, набуття практичних навичок лабораторної роботи та кращого засвоєння теоретичного матеріалу, отриманого на лекціях та під час самостійної підготовки.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57294
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
мікроклональне_Колесник.pdf940.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.