Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57326
Назва: | Сучасні тенденції організації обслуговування у вітчизняному готельному бізнесі. |
Інші назви: | Сучасні тенденції організації обслуговування у вітчизняному готельному бізнесі. |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Мазюкевич, Євген |
Ключові слова: | ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ВІТЧИЗНЯНОМУ ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Корсак Р., Мазюкевич Є. Сучасні тенденції організації обслуговування у вітчизняному готельному бізнесі. Розвиток су часної освіти і н ауки: результати, проблеми, перспективи. Том ХV: Наукові пошуки в контексті викликів і конфліктів / [Р ед .: ҐжесякҐжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – ХерсонХерсон: Посвіт , 2023. С. 205-208 |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день, в умовах війни та інтеграції України у європейську спільноту, перед вітчизняним готельним бізнесом з’явилося нове завдання – завоювання стійкого положення на міжнародному ринку. Вирішення цієї задачі полягає у забезпеченні готельних послуг високої якості, що сприяє підвищенню конкурентоспроможності закладів гостинності та застосування міжнародних стандартів і правил |
Опис: | Багато фахівці в області готельного бізнесу прийшли до висновку, що специфіка комплексу гостинності полягає у швидкому і нагальному вирішенні проблем, що стосуються обслуговування. Саме цей фактор є одним з найбільш вагомих при виборі гостем готельного закладу. Наприклад, час надання ряду готельних послуг, таких як бронювання і заселення, вимірюється навіть секундами. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57326 |
ISSN: | 978-617 -80038003-18 -0 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Мазюкевич Є. - СУЧАСНІ ТЕДЕНЦІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ВІТЧИЗНЯНОМУ ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 353.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.