Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57336
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.contributor.authorСадовська, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorГамор, Андрій Федорович-
dc.contributor.authorГладкова, Анна Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-01-09T11:15:20Z-
dc.date.available2024-01-09T11:15:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПопович Г.Б. Вирощування момордики за використання відходів виробництва кавового напою / Г.Б. Попович, Н.П. Садовська, А.Ф. Гамор, А.В. Гладкова // Пермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнар. конфер., Ужгород, 24–25 лютого 2018 р. Вид–во УжНУ «Говерла», 2018. – С. 112–114.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57336-
dc.description.abstractThe main objectives of research were observation of plants growth and development by the use of waste of coffee drink production. The object of research was less known edible plant Momordica harantia L. Studied separate biometric parameters of momordica plant during vegetation period. Has been established the expediency of use of coffee waste for the nourishment of Momordica.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.relation.ispartofseriesПермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнародної конференції;-
dc.subjectмомордика харантіяuk
dc.subjectудобренняuk
dc.subjectкавові відходиuk
dc.subjectплодоношенняuk
dc.titleВирощування момордики за використання відходів виробництва кавового напою.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРКА КОНФ Пермакультура готово друк 17 02 18.pdf1.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.