Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.contributor.authorСадовська, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorГамор, Андрій Федорович-
dc.contributor.authorГладкова, Анна Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-01-09T11:15:20Z-
dc.date.available2024-01-09T11:15:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПопович Г.Б. Вирощування момордики за використання відходів виробництва кавового напою / Г.Б. Попович, Н.П. Садовська, А.Ф. Гамор, А.В. Гладкова // Пермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнар. конфер., Ужгород, 24–25 лютого 2018 р. Вид–во УжНУ «Говерла», 2018. – С. 112–114.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57336-
dc.description.abstractThe main objectives of research were observation of plants growth and development by the use of waste of coffee drink production. The object of research was less known edible plant Momordica harantia L. Studied separate biometric parameters of momordica plant during vegetation period. Has been established the expediency of use of coffee waste for the nourishment of Momordica.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.relation.ispartofseriesПермакультура та екологічно–безпечне землеробство: тези міжнародної конференції;-
dc.subjectмомордика харантіяuk
dc.subjectудобренняuk
dc.subjectкавові відходиuk
dc.subjectплодоношенняuk
dc.titleВирощування момордики за використання відходів виробництва кавового напою.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗБІРКА КОНФ Пермакультура готово друк 17 02 18.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.